Thursday, January 5, 2012

Aduhaaaiiiii tesis...

Tesis tesis tesis..1 sem ni ak terpaksa bergelumang dengan tesis. 1 sem tu ak terpaksa menghabiskan tesis smpai siap kerana tesis ni msuk pemarkahan untuk sem ni..dh la 3 jam kredit..aduiiiiiaaai..kadang-kadang pasal nk siapkan tesis, ak terpaksa tido lambat..pkul 2 atau 3pg..

lagi 1, nak approve tesis ak ni terpaksa lalui halanngan tukar tajuk, persoalan,literature review and others..Ak letih sangat sem ni utk tesis je. Belum lg berhadapan dengan masaalah lecturer..heiii..macam2..

lagi-lagi berhdapan masalah dengan permohonan praktikal yang dibuat oleh PHIP..dh la pengurusan tunggang terbalik.. menyusahkan pelajar lain..and smua pelajar dia nk standardize kan,,apa kejadahnya nye nk sama kan dengan kos lain..kos kaunseling sepatutnya lain dalam buat praktikal. pelajar kaunseling boleh buat 2 org atau 1 org sahaja dalam 1 tempat..tp PHIP standardize kan dengan 5 org 1 tempat. bengang2..haaaaaaaaoiii..

No comments:

Post a Comment