Friday, August 5, 2011

Pose beb, pose....!!!!!!


Alhamdulillah, masuk hari ni, dAh 5 hari aku pose..rase ringan je badan aku ni. Ap pun, pose ni,kne la banyak2 buat amal. hehehe..nak tambah2 pahala..insyaAllah..

Aku nk ucap selamat pose, tpi dh hari ke-5..tapi takpe la..blum terlambat lagi..
Selamat Berpose di Bulan Ramadhan kepada ama and apa, adik beradik2, sahabat taulan, kawan-kawan race mania,hehehe...and yang kenal aku ni la..

Azam untuk pose...!!!..hmmm.ada tiga..:-
-pertama, aku nk byk2 wat amal kepada Illahi..
-kedua, aku nak kuruskan badan aku..
-ketiga, aku nak berhijrah untuk capai kecemerlangan dalam study..

Apa pun,aku msih mencari kekuatan study aku..sbb nye, sem depan aku akan buat tesis..cam best je..hhehehe..tajuk tesis aku "Sources of Stress and Coping Strategies: Among upper six STPM students at Sekolah Agama Menengah Tinggi Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah, Sabak Bernam.. aku harap sangat cikgu2 aku kat SAMTSSAAS dpt bantu aku lancarkan kajian aku kat sana..

hmmm..byk dah melalut ni..heheh..apa pun yang penting aku HAPPY dengan hidup aku..InsyaAllah..

No comments:

Post a Comment